2022. december 13., kedd

DRUMrecen

A felállás nem fix, ez egy lazább dolog. Akár dalonként, projektenként van változás. Alapvetően az egész DRUMrecen projekt alapötlete onnan származik, hogy szerettem volna a cívisváros ütőseit bemutatni. Szerettem volna, ha bemutathatom, kik is foglalkoznak itt a városban, vagy éppen valamelyik városi zeneoktatási intézményben ütőhangszerekkel, hand-percussionnel, ami a szívügyem.

A Krxternational Dobsuliban vannak csoportos perka órák, a Debreceni Perka Klubbal pedig jam-session-jeink, sokszor egy környékbeli templomromnál tartjuk őket (pl. Zelemér, Fancsika, stb.), és a közös zenélések alkalmával kicsit jobban megismerjük egymást, és ez talán még a nézőknek is egy izgalmas kaland tud lenni (Pete Lockett csinál hasonló dolgokat, ő inspirált ebben).

Szóval a DRUMrecen név ezt takarja: az itteni dobosokkal ütősökkel készített közös produkciók gyűjtőneve, aminek segítségével az itteni tehetségeket igyekszem egy kicsit a rivaldafénybe tolni, és eközben egy izgalmas zenei kalandba vonom be őket és a nézőket is.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése